ساخت تابلو برق صنعتی
ساخت تابلو برق صنعتی به طور اختصاصی یکی از مهمترین خدماتی است که دقت و کیفیت آن می تواند تحول بزرگی در راندمان نهایی کار شما ایجاد کند. این مهم باعث گردیده تا از نظر واحدهای کنترل کیفی کارخانجات، کیفیت ساخت تابلو برق صنعتی مورد توجه ویژه قرار گیرد. اهمیت این موضوع بسیار بالاست و در واقع شاید بتوان گفت به نوعی نبض تولید و راندمان کارگاههای صنعتی و کارخانجات را تحت تأثیر قرار میدهد.
تابلو برق صنعتی در واقع یک محفظه است که لوازم و تجهیزات الکتریکی را دربر می گیرد و می تواند وظایف متفاوتی را انجام دهد. جنس این تابلو از پلاستیک سخت یا فلزاتی مثل اسیل ضدزنگ یا آلومینیوم یا فولاد است. تابلوهای برق اصولا به منظور جلوگیری از شوک الکتریکی به کاربران و حفاظت از تجهیزات در برابر عوامل محیطی استفاده می شوند.
ساخت تابلوهای برق صنعتی از اصول و قواعد و استانداردهای خاصی تبعیّت می کند و کار هر فارغ التحصیل تازه کاری نمی تواند باشد. چرا که تخصص و ظرافت ساخت آن علاوه بر داشتن دانش فنی مستلزم داشتن تجربه است.

آمارها نشان می دهد که ساخت تابلو برق صنعتی سفارشی یکی از مواردی است که درصنایع گوناگون ضرورت پیدا می کند.
مزایای تابلو برق سفارشی
– انعطاف پذیری بالا
این تابلوها بر اساس نیازهای دقیق مشتری ابتدا طراحی و سپس ساخته می شوند و میتوانند شامل تجهیزات و قابلیتهای خاص باشند.
– امکان ارتقاء و توسعه
این امکان وجود دارد که بتوان تجهیزاتی را به آن اضافه کرد یا ظرفیت آن را در آینده افزایش داد. این قابلیت باعث افزایش طول عمر و کارایی تابلو می شود و موجب می گردد مشتریان رضایت بیشتری داشته باشند.
– بهینه سازی فضای نصب
طراحی سفارشی به گونه ای انجام میشود که از فضای نصب به بهترین شکل ممکن استفاده شود. این امر با توجه به قیمتهای بالای املاک تجاری می تواند در کاهش هزینه ها صرفه جویی قابل توجهی نیز داشته باشد.
معایب تابلو برق سفارشی
– زمان تحویل طولانی
فرآیند طراحی، تولید و تست این تابلوها زمانبر است و ممکن است چندین هفته یا ماه به طول بیانجامد.
– هزینه بالاتر
به دلیل نیاز به طراحی اختصاصی و استفاده از تجهیزات خاص، قیمت این تابلوها معمولاً بیشتر است اما با توجه به تمرکز روی اهداف مشتری قابل توجیه است.
این تابلو ها دارای تنوع و انواع مختلفی می باشند که در قسمت مربوط به معرفی تابلو برق صنعتی به طور کامل به آن اشاره شده است. مثلا تابلوهای فشار ضعیف و فشار متوسط که از انواع تابلو برق ها هستند نقش مهمی را در توزیع برق ایفا می کنند. بنابراین طراحی و ساخت و حتی انتخاب صحیح و اصولی آنها ازاهمیت ویژه ای برخوردار است. بسیاری از مشکلات و پیشامدها به دلیل انتخاب نادرست و طراحی نامناسب تابلو برق صنعتی می باشد.
مراحل ساخت تابلو برق صنعتی اختصاصی
برای ساختن یک تابلو برق صنعتی لازم است 5 مرحله توسط واحد فنی گروه صنعتی دامونتک طی شود. بدیهی است که افراد این گروه را افراد متخصص و مجرب تشکیل داده اند و از عهده ی آزمونهای تشخیص مهارت عملی دامونتک برآمده اند. این مراحل را می توان به این ترتیب عنوان نمود.
1- ایده پردازی، طراحی و آماده نمودن نقشه ی ایزو متریک و جانمایی
2- برش کاری، خم کاری، جوشکاری و ایجاد سوراخها و حفره های لازم روی بدنه ی تابلو
3- رنگ زدن و در صورت لزوم عایق کاری بدنه ی تابلو برق
4- مونتاژ تجهیزات و لوازم برق صنعتی
5-کنترل کیفیت و آزمایش های لازم

چرا به ما سفارش ساخت بدهید؟
تقریبا تمام اشخاصی که به نوعی با تجهیزات تابلو برق صنعتی ارتباط دارند به این مطلب اشاره دارند که دامونتک بهترین سازنده تابلو برق است. تمام تلاش ما در گروه صنعتی دامونتک جلب رضایت هرچه بیشتر کارفرمایان و مشتریان عزیز است.
بدیهی است در این راستا ارائه بالاترین کیفیت همراه با مناسبترین قیمت درصدر اهداف ما می باشد. به همین منظور همواره به تقویت مهمترین عوامل و مزایا می پردازیم.بنابراین ساخت تابلو برق صنعتی در دامونتک دارای ویژگیها و مزایای زیر است.
– بهره مندی از افراد متخصص و با تجربه
در دنیای امروز یکی از اساسی ترین سرمایه ها در هر کاری بهره مندی از افراد دارای تخصص و تجربه است.تحقیقات نشان داده است که تخصص به تنهایی نمی تواند اطمینان بخشی لازم را داشته باشد.بنابراین بهترین نتیجه زمانی حاصل می شود که تخصص با تجربه همراه باشد. گروه صنعتی دامونتک از همان سالهای نخست فعالیت خود همواره کوشیدهاست تا از افراد متخصص دارای تجربه استفاده کند. این امر در نظر سنجی هایی که سالانه از مشتریان به عمل آمده منجر به جلب رضایت بیشتر آنان شده است.
– گارانتی کردن تابلو برق های تولید دامونتک
سیاست های جذب حداکثری دامونتک بر این اصل استوار است که از تجهیزات و قطعات اصلی در ساخت تابلو برق استفاده کند. برهمین مبنا لازم میدانیم که تابلو برق هایی که می سازیم گارانتی کنیم. این امر موجب اطمینان کردن هرچه بیشتر به کیفیت تابلو برق های ساخت دامونتک می شود. حتما بارها شنیده اید که کیفیت اتفاقی نیست!
– بایگانی نقشه های فنی و مدارک
مقدمه ی ساخت تابلوبرق صنعتی طراحی و رسم نقشه های آن تابلو طبق نیاز و سفارش کارفرما می باشد. این نقشه ها برای تغییرات و اصلاح در آینده نیز مورد نیاز قرار می گیرد. دامونتک ضمن بایگانی منظم مدارک و نقشه های هرتابلو، در زمان اعمال تغییرات نیز درکنار مشتریان عزیز خواهد بود.
– ارائه خدمات نصب و راه اندازی
بدیهی است که برای حصول بهترین نتیجه هر گروهی که تابلو برق را ساخته است آن را نصب و راه اندازی نماید. ارائه این خدمت توسط افراد متخصص و باتجربه صورت می گیرد و تمام نکات ایمنی لحاظ می گردد. هزینه نصب و راه اندازی تابلو های برق صنعتی نیز با یکدیگر متفاوت است . مثلا هزینه نصب و فعال نمودن تابلوی توکار با هزینه ی نصب تابلو روکار تفاوت دارد.
– ارائه خدمات نگهداری تابلو برق های صنعتی
گروه صنعتی دامونتک قادر است پس از ساخت تابلو برق های صنعتی و نصب و راه اندازی آنها نگهداری از آنها را نیز به عهده بگیرد. این امر به نفع مشتری و کارفرماست چرا که با تخفیفات ویژه ای همراه است.
– سرویس های دوره ای
یکی از عوامل مهمی که به دوام و طول عمر تابلو برق ها می انجامد سرویس های دوره ای منظم است. پرواضح است که چنانچه این امور توسط گروه سازنده صورت بگیرد نتیجه مطلوب تر خواهد بود.
عیب یابی و تعمیر تابلو برق صنعتی
قبل از اینکه سراغ مطالب و نکاتی در مورد ساخت تابلو برق صنعتی و تعمیر انواع آن برویم لازم است که برای یادآوری به انواع ولتاژ و گونه های کلید بر اساس فشار بپردازیم. ولتاژ براساس فشار به این صورت است که فشارضعیف به ولتاژهای زیر یک کیلو وات گفته می شود. ولتاژهای بین یک کیلو وات تا 33 کیلو وات را اصطلاحاً فشارمتوسط میگویند. ولتاژهای بالای 33 کیلو وات را نیز فشارقوی می گویند و در سیستم هر تابلو برق صنعتی ممکن است ورود داشته باشند.
کلیدهای فشارضعیف که درواقع کلیدهایی هستندکه درولتاژ زیر یک کیلو وات مورد استفاده و اقبال قرار می گیرند.
کلیدهای فشارقوی کلیدهایی هستند که در ولتاژ بالای یک کیلو وات به کار می روند و استفاده های خاص خودرا دارند.
شناخت انواع تابلو برق صنعتی
از آنجا که تابلوهای برق صنعتی بر اساس نوع کاربردهایی که دارند دارای انواع و اقسامی است برای ساخت این تابلوها نیز مورد توجه قرار می گیرند. بر اساس یک نوع تقسیم بندی نوع تابلو از نظرساختمان به تابلوهای ایستاده، دیواری، رک و غیره تقسیم می شوند. هریک از این تابلوها ازساختمان منحصر به فردی برخوردارند. کاربرد این تابلوها نیز بایکدیگر تفاوتهای مختلفی دارد.
بر اساس یک نوع تقسیم بندی دیگر تابلو برق صنعتی را به تابلوهای قدرت و فرمان ، تابلوهای قدرت و تابلوهای فرمان تقسیم نموده اند. در این قسمت به این مهم تا حدودی که از اصل بحث یعنی ساخت تابلو برق صنعتی خارج نشویم می پردازیم و امیدواریم به اندازه ی کافی مفید واقع شود.