تهران- خ سعدی جنوبی- کوچه ترابی گودرزی – ساختمان عزیزی – ط2-پ201 تلفن:89 85 93 33 ۰21

شهر هوشمند

ضرورت اجرای سیستم های اتوماسیون

سیستم های اتوماسیون زمانی اهمیت دو چندان یافت که ازدیاد جمعیت در شهرها منجر به آشفتگی و بی نظمی شد و تعادل را برهم زد. از این رو کارشناسان امور اجتماعی در سراسر جهان ضروری دانستند تا با برنامه ریزی و آینده نگری مدل هایی را برای برقراری نظم و بالابردن کیفیت زندگی ارائه کنند که مدلی به نام شهر هوشمند را برگزیدند.

سیستم های اتوماسیون و شبکه های ارتباطی در یک شهر هوشمند نقش بسیار پررنگی دارند. این سیستم ها به گونه ای طراحی شده اند که شهر هوشمند را خیلی بهتر و پر بازده تر می کنند.  هر کدام از این شبکه های ارتباطی یک سری ویژگی های خاص نیز به همراه دارند. سیستم های اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برق صنعتی از جمله مهم ترین مواردی هستند که در شهر هوشمند متخصصان باید به آن توجه داشته باشند.

نقش اتوماسیون در شهر هوشمند

انسان ها در یک مسیر مهم قدم گذاشته اند. این مسیر زندگی شهری را به یک مرحله جدید منتقل می کند. یک شهر هوشمند ارتباط نزدیکی با اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برق صنعتی دارد. شهر های هوشمند می توانند یک محیط پایدار و فوق العاده را برای مردم ایجاد کنند. البته که انسان ها برای رسیدن به یک شهر کاملا هوشمند به تجهیزات و زمان زیادی نیاز دارند. امروز ما قصد داریم تا در مورد ارتباط یک شهر هوشمند با اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برق صنعتی با شما صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

شهر هوشمند چیست؟

قبل از شناخت مزایای اجرای سیستم های اتوماسیون در فرآیندهای اساسی زندگی در شهر هوشمند، بیایید تا نگاهی به تعریف شهر هوشمند بیندازیم. یک شهر هوشمند، به شهری گفته می شود که همه چیز درون آن اتوماسیون سازی شده است. شبکه های ارتباطی، شبکه های برقی و هر چیزی که بر روی زندگی مردم تاثیر می گذارد، به صورت اتوماتیک انجام می شود. در یک شهر هوشمند، افراد همیشه از ابزار هایی استفاده می کنند که به برق نیاز دارد. پس مهم ترین زیر ساخت به کار رفته در شهر هوشمند، انرژی برق است. مدیریت انرژی برق در این حجم اصلا کار راحتی نیست. به همین علت افراد باید از تجهیزات برق صنعتی استفاده کنند. این تجهیزات اهمیت زیادی دارند.

در ساخت یک شهر کاملا هوشمند از چه شاخص هایی استفاده می شود؟

مطمئنا برای طراحی یک شهر هوشمند، متخصصان باید از سنسور ها، ابزارک ها و موارد تعاملی مختلفی استفاده کنند. همه این ابزار ها به اتوماسیون صنعتی ربط دارند. مثلا بیایید تا سنسور های به کار رفته در خیابان یا خانه های یک شهر هوشمند را بررسی کنیم. این سنسور ها به گونه ای طراحی می شوند تا بتوانند همه چیز را آنالیز کنند. شبکه های ارتباطی که وظیفه مدیریت این سنسور ها را دارد نیز باید از توانایی آنالیز خوبی برخوردار باشد. این فعالیت بدون استفاده از اتوماسیون صنعتی اصلا ممکن نیست. از جمله تجهیزاتی که در اتوماسیون صنعتی به کار می رود می توان به پی ال سی دلتا، ا چ ام آی و انکودر یا تکست پنل اشاره کرد.

شهر هوشمند

شبکه های تعاملی به کار رفته در شهر هوشمند هم باید از تجهیزات مربوط به اتوماسیون سازی استفاده کنند. در ادامه شما می توانید مهم ترین فواید استفاده از سیستم های اتوماسیون در امور شهری را مشاهده کنید.

  • بالا رفتن سرعت انجام پردازش ها
  • از بین رفتن صف های انتظار
  • ساده تر شدن فرایند امورات اداری
  • قوی تر شدن پروسه های صنعتی
  • اتوماتیک شدن فرایند های صنعتی
  • عیب یابی سریع تر و قوی تر
  • انجام تعمیرات راحت تر

چرا استفاده از سیستم های اتوماسیون صنعتی در شبکه های ارتباطی شهر هوشمند اهمیت دارد؟

بیایید تا یک قدم به عقب بگردیم. برای ساخت پیش نیاز های مربوط به شهر هوشمند، ما به چه ابزار هایی نیاز داریم؟ مطمئنا به ابزار های مربوط به اتوماسیون سازی و تجهیزات برق صنعتی. همه این تجهیزات درون کارگاه های مخصوص تولید می شوند. کارگاه ها و کارخانه هایی که در زمینه تولید پیش نیاز های شهر هوشمند فعالیت می کنند هم به اتوماسیون سازی نیاز دارند. بالاخره از همان ابتدای معرفی فرایند های مربوط به اتوماسیون سازی، این مبحث نقش مهمی را در زندگی انسان پیدا کرد. role of automation پس ما می توانیم نتیجه بگیریم که بدون استفاده از تجهیزات اتوماسیون صنعتی یا تجهیزات برق صنعتی، امکان ایجاد شهر هوشمند وجود ندارد!

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .

*